Att tänka på vid skatteberäkning och deklaration

Se inspelning via formulär,

Välkommen till fullspäckat webbinarium! Vi startar med fördelarna att samarbeta med oss som underkonsult och om vår digitala konsultportal, Shortlist.  Därefter presenterar våra skatteexperter några viktiga punkter att tänka på inför och i samband med bolagets skatteberäkning och deklaration.

Webbinariet behandlar:

  • Reglerna för ränteavdrag, inkl. smygtitt på Skeppsbron Skatts skatteberäkningsverktyg
  • Skatt ur ett bokslutsperspektiv – vad man bör tänka på och hur man undviker vanliga misstag i samband med årsbokslut, skatteberäkning och deklaration

Agenda:

Aspias digitala konsultportal Shortlist – Daniel Älåker berättar om fördelarna för dig som konsult.

Evelina Hemsedahl och Erik Frösdal från Skeppsbron Skatt presenterar vad du bör tänka på inför och i samband med bolagets skatteberäkning och deklaration.

Talare

Evelina Hemsedahl

Skatterådgivare, Skeppsbron Skatt
Evelina är specialiserad inom svensk och internationell företagsbeskattning och arbetar med såväl svenska som utländska klienter. Hon har varit verksam som skatterådgivare sedan 2007 och har stor erfarenhet av att arbeta med såväl ägarledda, kommunala och börsnoterade företag av olika storlek.

Erik Frösdal

Partner, Skeppsbron Skatt
Erik har mångårig erfarenhet inom främst svensk och internationell företagsbeskattning och hjälper årligen kunder inom olika branscher med bl.a. löpande skattefrågor och skattefrågor i samband med bokslut och deklaration.

Daniel Älåker

Partner - Interim Consulting
Daniel Älåker är ansvarig för interim consulting på Aspia i Sverige. Daniel har över 15 års erfarenhet av Interim Management. Aspia Interim consulting erbjuder kvalificerad kompetensförstärkning inom controlling, redovisning och även CFO-stöd

Se webinar i efterhand

Se inspelning via formulär,