Publish date 2021-09-15
Reading time Lästid: 2 min

Behöver ni stöd inom HR och Payroll-området? Vi har kompetensen, lösningarna och drivet

Idag måste företag vara redo att förändras och ställa om snabbt. HR och Payroll-funktionen är två av de områden som kan bli hårt belastade vid en snabb expansion eller riktningsförändring – då kan en interimslösning vara ett sätt att på kort tid kunna växla upp och fortsätta vara konkurrenskraftiga.

Interimskonsulter blir allt vanligare inom alla typer av kompetenser, även inom HR/Payroll. En av Aspias senaste satsningar är därför uppstarten av Interim Consulting på området. Vi har sedan en tid framgångsrikt erbjudit interimslösningar inom finance och är glada att kunna utveckla erbjudandet ytterligare, eftersom vi verkligen tror att interimslösningar är ett av de bästa sätten att hantera en verksamhet i förändring.

Exempel på när en interimslösning kan vara bra är när ett företag har behov att bemanna en roll under en begränsad tid, till exempel under en föräldraledighet. Aspia kan bidra med kompetenser som löne- och HR-administratörer, lönespecialister, HR-businesspartners och HR- och lönechefer. Interim kan också vara en bra lösning för att bemanna specifika projekt, som upphandlingar av system, implementationer, processutveckling och liknande.

En HR/Payroll-konsult som kommer in och gör en insats under en begränsad period kan göra stor skillnad, både på kort och lång sikt. Är man ute i god tid blir det lättare att säkerställa kontinuitet i verksamheten och man kan tidigt få in rätt kompetenser för att ta bolaget till nästa nivå. I förändringsprocesser kan ofta extern hjälp vara till stor nytta. Våra konsulter är erfarna och redo att möta utmaningar, vilket ger trygghet i dessa situationer. De har även närmare tusen kollegor på Aspia till sin hjälp, om de skulle behöva ytterligare stöd i en fråga.

Vill du veta mer om hur Interim HR/Payroll skulle kunna hjälpa dig och ditt företag? Kontakta oss på Aspia, så berättar vi gärna mer!

Kontakta oss!

Författare av detta blogginlägg:
Sofia Ferm
Sofia är regionansvarig Interim Consulting HR/Payroll på Aspias kontor i Stockholm.